Friday, January 15, 2010

My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!

New Contest Lagi!!!!!

KLIK LINK INI




Here We Goes... Ini gambarnya... :)

Ini adalah gambar waktu kecik kecik dulu... comel kan?? :)
dulu fesyen seluar kontot tu memang glamerrr..
lagi banyak stripe lagi glamer time tu...

Dulu mak ada belikan kami adik beradik
(masa tu berdua lagi... dengan kakak) kuda kayu ni..

Masa tu memang mainan tu ajelah yg kami rebutkan.. almaklumlah..
Masa tu itu je mainan yang kami ada...
sakan la amik turn nak main kuda kayu ni...

Feeling naik kuda betul masa tu.. yelah..
dulu nak naik kuda betul bukan senang cam sekarang ni kan??
mana nak cari kuda betul time tu... :)

kadang kadang.. 'kuda' tu kami tunggang berdua... bayangkan la..
sbb saya ni agak 'semangat' time tu.. kakak pulak kecik sikit..
memang saya selalu la
dapat tempat depan..
yakni penunggang kuda..
syokkk masa tu...

sekarang zaman dah berubah..
tapi yang pastinya walaupun zaman berubah..
tapi kenangan dan hubungan persaudaraan tetap sama seperti dulu..
cuma kuda kayu dah takde... kita gantikan dengan kuda betul..
kat zoo pun bole naik kalau nak.. hehehehee...


ni gambar saya skang ni.. kalau dulu kecik semangat.. memang comel kan??
skang ni semangat... tak berapa nak comel dah... hehehehe...
tapi saya bersyukur.. dulu..kini dan selamanya saya tetap orang yang sama... :)

2 comments:

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Hi..Echa.. :)
Salam Ukhuwwah.. :)
Ieda da review belog Echa sume
syarat Echa dh penuhi..Bagus2.. :)
Just tunggu result je lg,ye..
Gd Luck utk Echa & Thanks for ur
participation Echa!

p/s: Kucik chumel,dewasa pun chumel.. :)

joegrimjow said...

hakhak
comey2