Thursday, December 10, 2009

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"



Pengumuman Penting!!!!!!!!

(ceh wah penting sangat ke..hehehe)

Selalunya aku akan join contest yg dianjurkan oleh rakan2 blog..


Oleh kerana en Harry nye bestday bulan 12 Dis nie, Fasha ingat nak anjurkan 1 contest "Ceria Si Ayah bersama anak"


Selalunye contest ibu2 + anak2... kali nie aku wat lain dari yang lain :P


Kite kena gak hargai kehadiran si "Suami" dlm hidup kite..x gitu kengkawan :)

Hadiah setiap satu bagi tempat

PERTAMA

KEDUA

KETIGA

2 Hadiah Saguhati


Tarikh Tutup : 30 Dis 2009


Syarat2


1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) -done

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda - done
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. - done

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..



Cara2



1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..



2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe



3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)



4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini




Senang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..


Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..

Ha! apa lagi??? mudah aje kan?? kan?? jom ar kita memeriahkan majelis... jom join! kat sini yeee...

dan gambar yg aku nak tempek ialahhhh... jeng.. jeng.. jeng.. :p



dua keping bole tuan rumah??? bole la yeeeee..
kalau tak bole.. nanti maklumkan balik.. hehehhee.. tq..

gambar dedua tu aku rasa aksi paling ceria
antara ayah dan anak.. :p (perasan sendiri ni.. ) hehehhe..

ayah : mahadir
anak : aqeef

1 comment:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria,

saya dah jenguk blok awk..
gudluck :P